Eğer e-posta içerisinde yer alan görselleri göremiyorsanız buraya tıklayınız
 

OSS Derneği Gerçekleştirdiği Anketlerle Sektöre Işık Tutmaya Devam Ediyor

OSS Derneği Gerçekleştirdiği Anketlerle Sektöre Işık Tutmaya Devam Ediyor
Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS), pandeminin ardından sektörün nabzını tutmak için düzenlediği anket çalışmalarına aralıksız devam ediyor. OSS Derneği, bu kapsamda 43’ü dağıtıcı, 41’i üretici olmak üzere toplam 84 üye firmanın katılımıyla gerçekleştirdiği Temmuz Ayı Sektörel Değerlendirme Anketi’nin sonuçlarını açıkladı.
Devamını oku

Sahte Yedek Parça Hem Ekonomiye Hem İnsan Hayatına Zarar Veriyor!

Sahte Yedek Parça Hem Ekonomiye Hem İnsan Hayatına Zarar Veriyor!
Otomotiv sektörünün en önemli sorunları arasında yer alan sahte ürün imalatı son yıllarda daha da arttı. Yakın zamanda polis ekipleri tarafından 3 ayrı depoya düzenlenen operasyonla 40 bin adet sahte araç filtresinin ele geçirilmesiyle de gözler tekrar sahte ürün sorununa çevrildi. 

OSS Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Anıl Yücetürk de konu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıllardır sahte ve merdiven altı ürünlere karşı mücadele yürüttüklerinin altını çizen Yücetürk, söz konusu sorunun yalnızca satış sonrası sektörünün değil tüm otomotiv sektörünün önemli bir problemi olduğunu vurguladı.
Devamını oku

Siber Güvenlik İpuçları Konulu Online Eğitim Büyük İlgi Gördü

Siber Güvenlik İpuçları Konulu Online Eğitim Büyük İlgi Gördü
OSS Derneği Eğitim Çalışma Grubu organizasyonunda katılımcı üyelerden, KoçSistem Bilgi ve İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından verilen “Siber Güvenlik İpuçları” konulu online eğitim, Siber Güvenlik Ürünleri’nden sorumlu Kıdemli Ürün Yöneticisi Umut Gürkan ve Siber Güvenlik Çözümleri’nden sorumlu Kıdemli Çözüm Yöneticisi Sunay Musaoğlu rehberliğinde, 2 Eylül Çarşamba günü online olarak gerçekleştirildi.
Devamını oku

OSS ABD Otomotiv Webinarı’nda Türkiye Otomotiv Satış Sonrası Pazarı’nı Tanıttı

ABD Ticaret Müsteşarlığı tarafından 22 Temmuz 2020 tarihinde Otomotiv Webinarı düzenlendi. OSS’yi temsilen Genel Sekreter Patrizio Ragusin,Türkiye otomotiv satış sonrası pazarını tanıtan bir sunum gerçekleştirdi.
Devamını oku

FIGIEFA Ağustos 2020 Bülteni, Dikkat Çekici ve Bilgilendirici Konularıyla Yayınlandı

OSS Derneği, içinde birbirinden dikkat çekici ve bilgilendirici konuları barındıran FIGIEFA Bülteni’nin yedincisini yayınladı. FIGIEFA Ağustos Bülteni’nin İngilizcesi ve Türkçe özetinin de yer aldığı çalışmada; Covid-19 salgını ile ilgili Avrupa satış sonrası sektörünün son durumunu gözler önüne seren ‘’FIGIEFA COVID-19 Krizinin Etkileri’’ anketinin sonuçları, Siber Güvenlik faaliyetleri, FIGIEFA’nın Avrupa Komisyonu Üyelerine gönderdiği  COVID-19 konulu mektup, Talent 4IAM Projesi gibi bülten içerikleri yer alıyor.
Devamını oku

OSS Başkanı Ziya Özalp A Para Kanalında Araba Sevdası Programının Canlı Yayın Konuğu Oldu

OSS Derneği Başkanı Ziya Özalp, 31 Ağustos 2020 tarihinde A Para kanalında Hande Özdemir’in sunduğu “Araba Sevdası’” yayınına konuk oldu. Özalp,  programda; otomotiv satış sonrası pazarının nabzını tutabilmek adına OSS Üyeleri ile yapılan, Temmuz Ayı Sektörel Değerlendirme Anketi’nin sonuçlarını değerlendirdi.
Devamını oku

OSS’den Elektrikli Araçlar Konulu Özel Haber Çalışması

Sözcü.com.tr Otomotiv Editörü Fatih Tan, 29 Temmuz Çarşamba günü OSS Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Özalp ile ‘’Elektrikli Araçlar’’ üzerine  geniş kapsamlı online röportaj gerçekleştirdi. Özalp,‘’ elektrikli otomobillerin servis ihtiyaçları, nitelikli eleman sayısı gibi konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Devamını oku

OSS Derneği Başkanı Ziya Özalp, Parasal Programında Sektörü Değerlendirdi

OSS Derneği Başkanı Ziya Özalp, 14 Temmuz 2020 tarihinde TV100 kanalında Nazlı Bolak’ın sunduğu “Parasal’” programına konuk oldu. Özalp, dernek ve sektör ile ilgili güncel bilgileri aktararak, otomotiv satış sonrası sektöründe gündeme dair merak edilen; sahte yedek parça üretimi, ithalata gelen ek vergiler gibi konuları değerlendirdi.
Devamını oku

Ağustos Ayı Sektörel Değerlendirme Anketi Sonuçları Merakla Bekleniyor

OSS Derneği, her ay merakla beklenen, sektörün gidişatı ile ilgili somut veriler sağlayarak önümüzdeki süreçteki beklentilerini değerlendirme ve sektörün kamuoyu nezdinde bilinirliğini  destekleyen anket çalışmalarına periyodik olarak devam ediyor.
Devamını oku

OSS Derneği, 201 üyeye ulaştı

OSS Derneği, 14 Eylül 2020 itibari ile 201 üyeye ulaştı. Aramıza yeni katılan üyelerimizi tebrik ediyoruz. Tüm üyelerimiz ile ilgili detaylara web sitemizdeki Üyeler ve Katılımcı Üyeler bölümünden ulaşabilirsiniz.
Üyelerimiz

Basında OSS

Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS), birçok basın kuruluşu tarafından ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. OSS'nin sektöre kattığı değer ve çalışmalar noktasında basında yer alan haberlerimize web sitemizden ulaşabilirsiniz.
Basın Yansımaları

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!


Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği’nin tüm çalışmalarını ve sektörle ilgili güncel gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz. 
Sosyal Medya Hesaplarımız:
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
OSS Derneğine Üye olmak için tıklayınız
OSS Derneğinin Katılımcı Üyesi olmak için tıklayınız
OTOMOTİV SATIŞ SONRASI ÜRÜN VE HİZMETLERİ DERNEĞİ
Barbaros Mah. Halk Cad. Palladium Ofis ve Rezidans Binası 8/A KAT :2 ATAŞEHİR /İSTANBUL Posta kodu :34746
Tel: +90 (216) 663 61 05 Fax: +90 (216) 663 61 00 E-mail: info@oss.org.tr
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Bu bülteni, e-posta adresiniz ile OTOMOTİV SATIŞ SONRASI ÜRÜN VE HİZMETLERİ DERNEĞİ (OSS)  veri tabanında kayıtlı olduğunuz için almaktasınız. Üyelik bilgilerinizi güncellemek veya üyelikten ayrılmak için info@oss.org.tr adresine e-posta göndermenizi rica ederiz.