Eğer e-posta içerisinde yer alan görselleri göremiyorsanız buraya tıklayınız
Auto Parts

OYPG, İdari ve Mali Genel Kurulu Toplanıyor

OYPG, İDARİ ve MALİ GENEL KURULU TOPLANIYOR
Otomotiv Yenileme Pazarı Geliştirme Derneği’nin Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı 8 Haziran 2016 Saat 18.00’de yapılacaktır. Açılış ve yoklamanın ardından Kongre Başkanlık Divanı seçimi ve saygı duruşu yapılacak.
Olağan kongrede Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu'nun ayrı ayrı ibrası, derneğin gelecek dönem faaliyetlerinin belirlenmesi, tahmini bütçenin görüşülmesi, dernek giriş ücreti ve yıllık aidatın belirlenmesi ile dilek ve temennilerin ardından kapanış gerçekleşecek.

 
Devamını oku

OYPG Akademi Yoğun İlgi Gördü

OYPG, Automechanika İstanbul’da Sektörün Sesi Oldu
Otomotiv Yenileme Pazarı Geliştirme Derneği (OYPG), Bağımsız Yenileme Pazarı’nın oyuncuları ile Automechanika İstanbul’a çıkarma yaptı. Hem fuar katılımcısı üyeleri, hem de düzenlediği panelde sektörün öncüleri ile bir araya gelen olan OYPG, bir kez daha Otomotiv Yenileme Pazarı’nın sesi oldu.
Devamını oku

OYPG, Automechanika İstanbul' un Açılışında Yer Aldı

OYPG, AUTOMECHANIKA İSTANBUL’UN AÇILIŞINDA YER ALDI
Otomotiv Yenileme Pazarı Gelişme Derneği Başkanı Mesut URGANCILAR, Automechanika İstanbul’un açılış konuşmasını yaptı. Açılış törenindeki konuşmasında, 7 - 10 Nisan tarihleri arasında İstanbul Türkiye’de Tüyap Fuar Merkezi'nde 38.173 metrekarelik alanda, toplam 14 salonda gerçekleştirilen dört günlük etkinliğe katılan 1282 katılımcıya ve ziyaretçilere hitap etti. Fuarı düzenleyen Messe Frankfurt Istanbul’a ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık’a teşekkürlerini sunan Mesut URGANCILAR, Türkiye Yenileme Pazarı'nın gelecek yıllardaki durumuna ve derneğin sektör ile ilgili önemli misyonuna değindi.
Devamını oku

OYPG Yönetiminden Brüksel Çıkarması

OYPG Yönetiminden Brüksel Çıkarması
Yedek parça konusunda dünyanın önde gelen tedarikçilerini ve sektörel derneklerini çatısı altına buluşturan CLEPA’nın (European Association of Automotive Suppliers) ev sahipliği yaptığı 7. Aftermarket Konferansı 9-10 Mart tarihlerinde Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlendi.
Otomotiv aftermarketin geleceğinin masaya yatırıldığı toplantıda ayrıca Çin pazarı da mercek altına alındı. Avrupa Komisyonu Ulaştırma Direktörlüğünden Fotis Karamitsos’un açılışını yaptığı ve iki gün boyunca dünyanın dört bir yanından uzman konuşmacıları ağırlayan etkinliği Otomotiv Yenileme Pazarı Geliştirme Derneği (OYPG) Yönetimi de yakından takip etti. Konferansa OYPG Yönetim Kurulu’ndan Eyal TARABLUS, Rıfat PERAHYA, Ziya ÖZALP, Rıza ŞAHİN, Patrizio RAGUSİN, Ömer BAŞBUĞ ve Serdar ASLAN katıldı.

 

Sabah Gazetesi Otomotiv Yenileme Pazarı Özel Çalışması

OYPG sabah
OYPG, Sabah Gazetesi ile birlikte örnek bir işbirliği yaparak Automechanika Fuarı öncesi sektörel özel bir ek çıkarttı. 3 Nisan 2016 Pazar günü tüm Türkiye genelinde yayınlanan ve OYPG dernek üyelerinin katılımı ile hazırlanan Sabah Gazetesi OTOMOTİV YENİLEME PAZARI özel çalışmasının satış tirajı 390.000 adet olarak belirlendi.
12 sayfadan olışan sektör özel çalışması örnek bir yayın oldu. Özel çalışmada Otomotiv Yenileme Pazarı sektörüne yön verecek açıklamaların yanı sıra FIGIEFA’nın görüşlerine, takometre ve sigorta sektörlerinin gündemindeki başlıklara da değinildi. Ulusal çapta dağıtımı olan bu özel yayına dernek üyesi 10 firma ilan verdi.
Ayrıca OYPG ilanı da gazete ekinde yer aldı.


Sayfa 1, Sayfa 2, Sayfa 3
 

OYPG, 88 Üyeye Ulaştı

OYPG ailesi hızla genişliyor
Otomotiv Yenileme Pazarı Geliştirme Derneği OYPG, Mayıs 2016 itibari ile 88 üyeye ulaştı. Aramıza yeni katılan üyelerimizi tebrik ediyoruz. Tüm üyelerimiz ile ilgili detaylara web sitemizdeki üyeler bölümünden ulaşabilirsiniz.

Aramıza katılan son 11 üyemizin listesi:
Tok Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi
Norm Elektronik Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş.
Rans34 Otom. Mak. San.Tic. Ltd. Şti.
Evstek Bilişim Teknolojileri Müh. Hizm. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Başarı Telematik Dijital Pazarlama ve Tic. A.Ş.
Özkorkmaz Takograf San.ve Tic.Ltd. Şti.
Şahin Motor Yatakları San. ve Tic. A.Ş.
Rotweiss Otomotiv İth. İhr. San. ve Tic. A.Ş.
Maysan Mando Otomotiv Parçaları San. ve Tic. A.Ş.
Kentpar Otomotiv ve Makine San. ve Tic. Ltd. Şti.
Şah Hortum San. Tic. Ltd. Şti.

 
Devamını oku

Basında OYPG

Basında OYPG
Otomotiv Yenileme Pazarı Geliştirme Derneği (OYPG), birçok basın kuruluşu tarafından ilgi ile takip edilmektedir. OYPG'nin sektöre kattığı değer ve çalışmalar noktasında, yanımızda olan değerli basın kuruluşlarına teşekkür ederiz.
Devamını oku

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

OYPG Başkanı Mesut Urgancılar, Bağımsız Yenileme Pazarı'nı Değerlendirdi
Otomotiv Yenileme Pazarı Geliştirme Derneği’nin tüm çalışmalarını ve sektörle ilgili güncel gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz. 
Sosyal Medya Hesaplarımız:
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
OYPG
OTOMOTİV YENİLEME PAZARI GELİŞTİRME DERNEĞİ
Barbaros Mah. Halk Cad. Palladium Ofis ve Rezidans Binası 8/A KAT :2 ATAŞEHİR /İSTANBUL Posta kodu :34746
Tel: +90 (216) 663 61 05 Fax: +90 (216) 663 61 00 E-mail: info@oypg.org.tr
Bu bülteni, e-posta adresiniz ile Otomotiv Yenileme Pazarı Geliştirme Derneği (OYPG)  veri tabanında kayıtlı olduğunuz için almaktasınız. Üyelik bilgilerinizi güncellemek veya üyelikten ayrılmak için info@oypg.org.tr adresine e-posta göndermenizi rica ederiz.