Eğer e-posta içerisinde yer alan görselleri göremiyorsanız buraya tıklayınız
 

OSS Üyeleri Olağan Genel Kurul'da Buluştu

OSS Üyeleri Olağan Genel Kurul'da Buluştu
Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği OSS’nin Olağan Seçimli İdari ve Mali Genel Kurul toplantısı 25 Haziran 2019 tarihinde İstanbul’da yapıldı. 2018 ve 2019 yılı faaliyetlerinin değerlendirildiği Genel Kurul’da, önümüzdeki 2 yıl boyunca görevde olacak yeni Yönetim ve Denetleme Kurulları da belirlendi. OSS Derneği’nin yeni başkanı Ziya Özalp oldu.
Devamını oku

Seçim Sonrası Türkiye Ekonomisi Paneli

Seçim Sonrası Türkiye Ekonomisi Paneli
Genel Kurul’un ardından yaklaşık 200 üye temsilcisi ve davetlinin katılımlarıyla, Moderatörlüğünü Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş’in yaptığı ve Türkiye’nin tanınmış ekonomistleri Asaf Savaş Akat ve Atilla Yeşilada’nın konuşmacı olduğu bir panel gerçekleşti. Türkiye ekonomisinin mevcut durumu ve geleceğinin değerlendirildiği panel sonunda, OSS Derneği adına Rıza Şahin panelistlere teşekkür ederek, plaketlerini takdim etti. Etkinlik, tüm davetlilerin sohbet imkanı bulduğu, keyifli bir ortamda yenilen akşam yemeği ile son buldu.
Devamını oku

OSS X.Aftermarket Konferansı’nda Gelecek Trend ve Tehditleri Değerlendirdi

OSS X.Aftermarket Konferansı’nda Gelecek Trend ve Tehditleri Değerlendirdi
Otomotiv sektöründe büyük öneme sahip Satış Sonrası Pazarı hakkında uluslararası görüşlerin paylaşıldığı ve küresel seviyede yeni trend ve çalışmaların konu edildiği X. Aftermarket Konferansı İstanbul’da düzenlendi. Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS), Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD) ve Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından düzenlenen konferans 10. senesinde yine otomotiv dünyasında gelişen teknolojinin gücünü, küresel pazarlardaki yeni fırsatları ve sektördeki yenilikleri takip etmek için gelen 300’ün üzerinde konuğu ağırladı.
Devamını oku

OSS, Üyeleriyle Birlikte Automechanika Dubai Fuarı’nda

OSS, Üyeleriyle birlikte Automechanika Dubai Fuarı’nda
Ortadoğu’nun en büyük uluslararası ticaret fuarı olarak kabul edilen Automechanika Dubai, 10 Haziran 2019  tarihinde kapılarını açtı.Otomotiv alanındaki en son yeniliklerin ön plana çıktığı fuarda, Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği de Yönetim Kurulu ve üyeleriyle birlikte hem katılımcı hem de ziyaretçi olarak yerini aldı.
Devamını oku

OSS Yönetimi Autopromotec Fuarı’nda

OSS Yönetimi Autopromotec Fuarı’nda
Otomotiv Satış Sonrası Pazarı’nın  önemli uluslararası fuarları arasında  olan Autopromotec, 22 – 26 Mayıs 2019 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlendi. Autopromotec Fuar Organizatörleri'nin davetiyle, OSS Yönetim Kurulu Üyelerinden Anıl Yücetürk, Burak Şener ve Koordinatör Orçun İstanbulluoğlu’nun katılımıyla Türkiye Satış Sonrası Pazarı'nı uluslararası platformda temsil etti.
Devamını oku

OSS Derneği, 1 Temmuz 2019 itibari ile 173 üyeye ulaştı

Üyeler
OSS Derneği, 1 Temmuz 2019 itibari ile 173 üyeye ulaştı.

Aramıza yeni katılan üyelerimizi tebrik ediyoruz. Tüm üyelerimiz ile ilgili detaylara web sitemizdeki üyeler bölümünden ulaşabilirsiniz.

Aramıza katılan son üyelerimiz:

A.B.A. Otomotiv - Ahmet Bulut
Arzu Otomotiv Tic. Ltd. Şti.
Bakırcı Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti.
Başarı Yedek Parça ve Otomotiv San. Tic. Ltd Şti.
Morel Eksport Otomotiv A.Ş.
Serhat Kompozit Oto Yedek Parca ve Dis Ticaret Ltd. Sti. 
Ukde Mühendislik İnşaat Otomotiv Bilişim Makine San. ve Tic. Ltd. Şti. 
Yavuzsan Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti.  
Üyelerimiz

Basında OSS

Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS), birçok basın kuruluşu tarafından ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. OSS'nin sektöre kattığı değer ve çalışmalar noktasında basında yer alan haberlerimize web sitemizden ulaşabilirsiniz. 
Basın Yansımaları

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği’nin tüm çalışmalarını ve sektörle ilgili güncel gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz. 
Sosyal Medya Hesaplarımız:
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Üyelerimiz
OTOMOTİV SATIŞ SONRASI ÜRÜN VE HİZMETLERİ DERNEĞİ
Barbaros Mah. Halk Cad. Palladium Ofis ve Rezidans Binası 8/A KAT :2 ATAŞEHİR /İSTANBUL Posta kodu :34746
Tel: +90 (216) 663 61 05 Fax: +90 (216) 663 61 00 E-mail: info@oss.org.tr
Bu bülteni, e-posta adresiniz ile OTOMOTİV SATIŞ SONRASI ÜRÜN VE HİZMETLERİ DERNEĞİ (OSS)  veri tabanında kayıtlı olduğunuz için almaktasınız. Üyelik bilgilerinizi güncellemek veya üyelikten ayrılmak için info@oss.org.tr adresine e-posta göndermenizi rica ederiz.