Eğer e-posta içerisinde yer alan görselleri göremiyorsanız buraya tıklayınız
 
OSS Header

OSS Derneği Yeni Dönemde Yoluna Güçlenerek Devam Ediyor

OSS Derneği Yeni Dönemde Yoluna Güçlenerek Devam Ediyor
Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS)’nin 8 Haziran günü yapılan Seçimli Genel Kurulu’nda başkanlığa yeniden Mesut URGANCILAR seçildi. URGANCILAR, Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Pazarı’nın hakkettiği itibara kavuşması için Yönetim Kurulu’nun yanı sıra derneğin tüm komiteleri ile birlikte çalışmalarına devam edeceklerini belirterek kendilerine güvenen ve bir dönem daha bu göreve layık gören üyelere teşekkürlerini iletti.
Devamını oku

OSS’den, 8.Aftermarket Konferansı’nda Sektöre Damga Vuracak Teklif

OSS’den, 8.Aftermarket Konferansı’nda Sektöre Damga Vuracak Teklif
Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS) tarafından desteklenen, Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) ve Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından ortaklaşa düzenlenen 8. Aftermarket Konferansı 26 Mayıs 2017 Cuma günü The Green Park Pendik Hotel’degerçekleştirildi. Sektörün önde gelen kurum ve kuruluşlarının katıldığı konferansa,OSS Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyal TARABLUS’un açılış konuşmasında gündeme getirdiği sektörümüzün terminolojisini Türkçeleştirelim önerisi damga vurdu.
Devamını oku

OSS, İtalya'da Türk Otomotiv Satış Sonrası Pazarını Tanıttı

OSS, İtalya'da Türk Otomotiv Satış Sonrası Pazarını Tanıttı
Otomotiv Satış Sonrası Pazarı’nın  önemli uluslararası fuarları arasında  olan Autopromotec Fuarı, 24 – 28 Mayıs 2017 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlendi.14 salon, 5 açık alan olmak üzere toplam 158.000m2'lik alanda, 1654 firma ve 125.000'den fazla ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşen fuarda, OSS Derneği de Autopromotec Fuar Organizatörleri'nin davetiyle Türkiye Satış Sonrası Pazarı'nı uluslararası arenada temsil etti.
Devamını oku

OSS'den Satın Alma ve Tedarik Zinciri Eğitimi

OSS'den Satın Alma ve Tedarik Zinciri Eğitimi
OSS Eğitim Komitesi’nin faaliyetleri çerçevesinde, firmaların performansını önemli ölçüde etkileyen satın alma ve tedarik zinciri konusu üzerine, 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü Sheraton Grand İstanbul Ataşehir’de bir eğitim düzenlendi.
Devamını oku

Yeni Grup Muafiyeti Tebliği’nin Sektöre Etkileri OSS Toplantısında Değerlendirildi

Yeni Yasa Tebliğinin Sektöre Etkileri OSS Toplantısında Değerlendirildi
OSS Rekabet, Telematik ve Sigorta Komitesi etkinlikleri kapsamında, 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü Sheraton Grand İstanbul Ataşehir’de, “Yeni Motorlu Taşıtlar Grup Muafiyeti Tebliği’nin Otomotiv Sektörüne Etkileri” toplantısı düzenlendi.
Devamını oku

OSS, 107 Üyeye Ulaştı

OSS, 104 Üyeye Ulaştı
OSS Derneği, Haziran 2017 itibari ile 107 üyeye ulaştı.
Aramıza yeni katılan üyelerimize hoş geldiniz diyoruz. Tüm üyelerimiz ile ilgili detaylara web sitemizdeki üyeler bölümünden ulaşabilirsiniz.

Aramıza katılan son 3 üyemiz:
SIO Automotive Taşıt Yedek Parça Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Bayraktar Motorlu Araçlar San. Tic. Ltd. Şti.
Yolpar Yedek Parça A.Ş.
Devamını oku

Ulusal ve Sektörel Basında OSS

Basında OSS
Basında ses getirmeye devam eden OSS’nin, son dönemdeki sektöre yönelik açıklamaları, gündemindeki projeleri ve etkinlikleri sektörel yayınların yanı sıra Hürriyet, Cnn Türk, Posta ve Sözcü gibi önemli ulusal yayınlarda yer buldu.
Basın Yansımaları

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
Bizleri takip edebileceğiniz aktif sosyal medya hesaplarımız üzerinden tüm çalışmalarımızdan, haberlerimizden ve sektörle ilgili güncel gelişmelerden anında haberdar olabilir, her türlü soru ve görüşünüzü bizlere iletebilirsiniz.
Sosyal Medya Hesaplarımız:
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
OSS Uyeler Listesi
OTOMOTİV SATIŞ SONRASI ÜRÜN VE HİZMETLERİ DERNEĞİ
Barbaros Mah. Halk Cad. Palladium Ofis ve Rezidans Binası 8/A KAT :2 ATAŞEHİR /İSTANBUL Posta kodu :34746
Tel: +90 (216) 663 61 05 Fax: +90 (216) 663 61 00 E-mail: info@oss.org.tr
Bu bülteni, e-posta adresiniz ile OTOMOTİV SATIŞ SONRASI ÜRÜN VE HİZMETLERİ DERNEĞİ (OSS)  veri tabanında kayıtlı olduğunuz için almaktasınız. Üyelik bilgilerinizi güncellemek veya üyelikten ayrılmak için info@oss.org.tr adresine e-posta göndermenizi rica ederiz.