Eğer e-posta içerisinde yer alan görselleri göremiyorsanız buraya tıklayınız
 

OSS’den "COVID- 19 ile İş Yaşam Rehberi"

OSS Derneği, COVID-19 salgınından korunmak adına uyulması gereken talimat ve önerilerin yer aldığı “COVID-19 ile İş Yaşamı Rehberi” ve ‘'COVID-19 ile İş Yaşamı Broşürü’’ yayınladı. Büyük bir titizlikle hazırladığımız her iki çalışmanın; yeni koşullar altında şekillenen iş yaşamında,  üyelerimiz ve sektörümüz için yol gösterici olmasını amaçlıyoruz.
Devamını oku

OSS Derneği, Pandemi Sürecinde Gerçekleştirdiği Anketlerle Sektöre Işık Tutuyor

OSS Derneği, 30 Mart haftası düzenlemiş olduğu Koronavirüs krizinin otomotiv satış sonrası pazarına etkileri anketini, 13-15 Nisan tarihleri arasında bir kez daha gerçekleştirdi. Anketlerde sektörün gidişatı ve beklentilerine ışık tutan sonuçlar ortaya koyuldu. OSS üyelerinin yüksek katılımla tamamladığı ankete göre; sektördeki evden çalışma oranı yüzde 48’den yüzde 55’e yükselirken, Kısa Çalışma Ödeneği’ne başvurma oranı da yüzde 61’e çıktı. Üyeler arasında üretim gerçekleştirenlerin üretime devam etme oranı ise yüzde 76’dan yüzde 82’ye yükseldi. Ayrıca sektörün ortalama yüzde 83 gibi büyük bir bölümünün nakit akışı sıkıntısı için ek önlemler aldığı belirlendi.
Devamını oku

OSS'den Ankara Ziyaretleri

OSS Dernek temsilcileri, Mart ayında Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ve TSE Genel Sekreteri Aykut Kırbaş’ı makamlarında ziyaret eden OSS temsilcileri, otomotiv satış sonrası pazarının sorunlarını ilk ağızdan yetkili makamlara iletme fırsatını buldu.
Devamını oku

Koronavirüsün Sektöre Etkileri Üzerine Sohbet Toplantısı

OSS Yönetim Kurulu, pandemi sürecinde olağan aylık toplantılarına ilaveten, üyelerin birbirleriyle görüşmeye ve değerlendirme yapmaya yeterince fırsat bulamaması durumunu göz önüne alarak periyodik online sohbet toplantıları gerçekleştirmeye başladı. Fikir alışverişi ve durum değerlendirmesi açısından oldukça verimli olan buluşmalar, canlı yayını takip edemeyen üyelerin ve içeriğinden faydalanmak isteyen sektör temsilcilerinin izlemesi adına OSS Youtube kanalında da yayınlanıyor.  

Online sohbet toplantısını izlemek için linke tıklayınız;
https://www.youtube.com/watch?v=VVeB2u3k0gk
Devamını oku

OSS’den Pandemi Sonrası Otomotiv Satış Sonrası Pazar Değerlendirmesi 

OSS Online Sohbet Toplantılarının ikincisi, geniş katılım ile 1 Mayıs 2020 tarihinde gerçekleşti. Pandemi Sonrası Otomotiv Satış Sonrası Pazar değerlendirmesi ve sektörü son derece ilgilendiren, gümrüklerde yaşanan gelişmelerin ele alındığı yayına, OSS Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Erdem Çarıkçı, Hakan Ataoğuz, Halit Başbuğ ve OSS Derneği Katılımcı Üyesi Sır Gümrük Müşavirliği Genel Müdürü Ziya Akgün katıldı. Toplantının moderatörlüğü OSS Derneği Başkan Yardımcısı Anıl Yücetürk tarafından gerçekleştirildi. Toplantının içeriğinden faydalanmak isteyen ve canlı yayını takip edemeyen sektör temsilcileri, yayını OSS Derneği’nin Youtube kanalından da izleyebiliyorlar. 

Online sohbet toplantısını izlemek için linke tıklayınız;
https://www.youtube.com/watch?v=fppqeIqHxrE
Devamını oku

FIGIEFA Mart 2020 Bülteni, Dikkat Çekici ve Sektöre Işık Tutan Konularıyla Yayınlandı

OSS Derneği, içinde birbirinden dikkat çekici ve bilgilendirici konuları barındıran FIGIEFA Bülteni’nin altıncısını yayınladı. FIGIEFA Mart Bülteninin İngilizcesi ve Türkçe özetinin de yer aldığı çalışmada dünyayı ve ülkemizi tehdit altına alan Koronavirüs krizinin KOBİ'ler üzerindeki etkisini azaltmak için alınan önlemler, Motorlu Taşıt Blok Muafiyeti’ne ilişkin anket, araç verisine erişim için güvenlik konsepti gibi bülten içerikleri yer alıyor.
Devamını oku

OSS Derneği Başkanı Ziya Özalp, Parasal Programında Sektörü Değerlendirdi

OSS Derneği Başkanı Ziya Özalp, 21 Nisan 2020 tarihinde TV100 kanalında Nazlı Bolak’ın sunduğu “Parasal’” programına konuk oldu. Özalp, programın diğer konuğu olan Fiat Pazarlama Direktörü / Alfa Romeo-Jeep Marka Direktörü Özgür Süslü ile birlikte, otomotiv sektöründe gündeme dair merak edilen konuları masaya yatırdılar. Programda, Ziya Özalp, Koronavirüs salgınının otomotiv satış sonrası sektörüne etkileri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Canlı yayının kaydını izlemek için tıklayınız: 
https://www.youtube.com/watch?v=ODFjLouVkSk 

 
Devamını oku

OSS’den “Dijital Medya: Olasılıklar ve Fırsatlar’’ Eğitimi

OSS Derneği Eğitim Çalışma Grubu tarafından düzenlenen ve Eğitmen Ece Bora tarafından verilen “Dijital Medya: Olasılıklar ve Fırsatlar” konulu eğitim, üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti. Eğitimde; “dijitalleşmenin getirdikleri”, “iş hayatında sosyal medya etkisi”, “içerik yönetimi” ile “dijital pazarlama” konuları ele alındı.
Devamını oku

OSS Derneği Başkanı Ziya Özalp RS FM Radyo Sputnik Kanalı’na Konuştu!

OSS Derneği Başkanı Ziya Özalp, 3 Nisan 2020 tarihinde RS FM Radyo Sputnik kanalında Serhat Ayan’ın sunduğu “Korona Günlükleri’” yayınına konuk oldu. Özalp, programda Koronavirüs salgınının otomotiv satış sonrası sektörüne etkileri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yayının kaydına aşağıda yer alan linkten erişebilirsiniz:
https://www.youtube.com/watch?v=tYueIFLpMqs&t=20s  

 
Devamını oku

OSS Derneği, 194 üyeye ulaştı

OSS Derneği, 29 Nisan 2020 itibari ile 194  üyeye ulaştı. Aramıza yeni katılan üyelerimizi tebrik ediyoruz. Tüm üyelerimiz ile ilgili detaylara web sitemizdeki Üyeler ve Katılımcı Üyeler bölümünden ulaşabilirsiniz.
 
Üyelerimiz

Basında OSS

Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS), birçok basın kuruluşu tarafından ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. OSS'nin sektöre kattığı değer ve çalışmalar noktasında basında yer alan haberlerimize web sitemizden ulaşabilirsiniz.
Basın Yansımaları

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!


Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği’nin tüm çalışmalarını ve sektörle ilgili güncel gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz. 
Sosyal Medya Hesaplarımız:
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
OSS Derneğine Üye olmak için tıklayınız
OSS Derneğinin Katılımcı Üyesi olmak için tıklayınız
OTOMOTİV SATIŞ SONRASI ÜRÜN VE HİZMETLERİ DERNEĞİ
Barbaros Mah. Halk Cad. Palladium Ofis ve Rezidans Binası 8/A KAT :2 ATAŞEHİR /İSTANBUL Posta kodu :34746
Tel: +90 (216) 663 61 05 Fax: +90 (216) 663 61 00 E-mail: info@oss.org.tr
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Bu bülteni, e-posta adresiniz ile OTOMOTİV SATIŞ SONRASI ÜRÜN VE HİZMETLERİ DERNEĞİ (OSS)  veri tabanında kayıtlı olduğunuz için almaktasınız. Üyelik bilgilerinizi güncellemek veya üyelikten ayrılmak için info@oss.org.tr adresine e-posta göndermenizi rica ederiz.