Eğer e-posta içerisinde yer alan görselleri göremiyorsanız buraya tıklayınız  
OYPG Header

OYPG'den Birlik Çağrısı

OYPG 'den Birlik Çağrısı
OYPG olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve bütünlüğünü hedef alan girişimi kınıyoruz. Olaylarda hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.
Devamını oku

OYPG Derneği İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

OYPG Olağan İdari Genel Kurulu Yapıldı
Otomotiv Yenileme Pazarı Geliştirme Derneği (OYPG), 8 Haziran’da Olağan İdari ve Mali Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. 89 üyesi ile günden güne gücünü arttıran dernek, yeni dönemdeki projeleri ile sektöre yön vermeye devam edecek. 
Devamını oku

OYPG, 7. Aftermarket Konferansı'nda Yerini Aldı

OYPG, TAYSAD AFTERMARKET KONFERANSI’NDA YER ALDI
Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) ve Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından ortaklaşa düzenlenen, Otomotiv Yenileme Pazarı Geliştirme Derneği (OYPG) tarafından desteklenen 7. Aftermarket Konferansı'nda, Yenileme Pazarı'ndaki son yenilikler ve gelişmeler masaya yatırıldı.
Devamını oku

Uluslararası Otomotiv Sektörü Konya’da Buluştu

Uluslararası Otomotiv Sektörü Konya’da Buluştu
Konya Sanayi Odası tarafından iki yılda bir düzenlenen OSEG - Otomotiv Sektörü'nün Geleceği ve Çözümü için Kümelenme Konferansı’nın dördüncüsü yerli otomobil temasıyla 25-26 Mayıs 2016 tarihinde Konya'da düzenlendi. OSEG konferansında Otomotiv Yenileme Pazarı Geliştirme Derneği’ni OYPG Yönetim Kurulu Üyesi Serdar ASLAN temsil etti.
 
Devamını oku

OYPG, 89 Üyeye Ulaştı

OYPG ailesi hızla genişliyor
Otomotiv Yenileme Pazarı Geliştirme Derneği OYPG, Temmuz 2016'da Ege Fren San. ve Tic. A.Ş.’nin katılımı ile 89 üyeye ulaştı. Tüm üyelerimiz ile ilgili detaylara web sitemizdeki üyeler bölümünden ulaşabilirsiniz.
Devamını oku

Basında OYPG

Basında OYPG
Otomotiv Yenileme Pazarı Geliştirme Derneği (OYPG), birçok basın kuruluşu tarafından ilgi ile takip edilmektedir. OYPG'nin sektöre kattığı değer ve çalışmalar noktasında, yanımızda olan değerli basın kuruluşlarına teşekkür ederiz.
Devamını oku

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

OYPG Başkanı Mesut Urgancılar, Bağımsız Yenileme Pazarı'nı Değerlendirdi
Otomotiv Yenileme Pazarı Geliştirme Derneği’nin tüm çalışmalarını ve sektörle ilgili güncel gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz. 
Sosyal Medya Hesaplarımız:
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
OYPG Uyeler Listesi
OTOMOTİV YENİLEME PAZARI GELİŞTİRME DERNEĞİ
Barbaros Mah. Halk Cad. Palladium Ofis ve Rezidans Binası 8/A KAT :2 ATAŞEHİR /İSTANBUL Posta kodu :34746
Tel: +90 (216) 663 61 05 Fax: +90 (216) 663 61 00 E-mail: info@oypg.org.tr
Bu bülteni, e-posta adresiniz ile Otomotiv Yenileme Pazarı Geliştirme Derneği (OYPG)  veri tabanında kayıtlı olduğunuz için almaktasınız. Üyelik bilgilerinizi güncellemek veya üyelikten ayrılmak için info@oypg.org.tr adresine e-posta göndermenizi rica ederiz.