Eğer e-posta içerisinde yer alan görselleri göremiyorsanız buraya tıklayınız
 

‘’SAHTE’’ Ürün ile Ellerinizi Kirletmeyin! Almayın ve Satmayın!

Üyelerimiz ile Birlikte Sektörün Geleceğine Yelken Açtık
Sahte yedek parça almanın ve satmanın yasalara aykırı olduğunu ve sektörümüze büyük zararlar verdiğini unutmayın! Siz de OSS’nin ‘’SAHTE’’ ile mücadelesine katılın.

Üyelerimiz ile Birlikte Sektörün Geleceğine Yelken Açtık

OSS Üyeleri Yelken Etkinliklerinde Bir Araya Geldi
Otomotiv satış sonrası pazarına yön veren OSS Derneği, sektörde bir ilke imza atarak Slimstock iş birliğiyle düzenlenen yelken etkinliklerinde üyeleriyle bir araya geldi. 14 Eylül 2019 Cumartesi günü İstanbul’da ve 23 Ekim 2019 Çarşamba günü İzmir’de düzenlenen etkinliklerde teorik ve uygulamalı yelken eğitimi, seyri ve yarışı yapıldı. Bunun yanı sıra uzman konuşmacılar tarafından gerçekleştirilen sunumlar katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.
Devamını oku

OSS Yönetimi İzmir Ticaret Odasını Ziyaret Etti

OSS Yönetimi İzmir Ticaret Odasını Ziyaret Etti
OSS Derneği, İzmir Ticaret Odası 53. Komitesi ile 24 Ekim Perşembe günü İzmir Ticaret Odasında bir araya geldi. Olası işbirlikleri ve ortak projelerin değerlendirildiği toplantıya OSS'yi temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Özalp'in yanı sıra, Patrizio Ragusin, Ali Özçete, Emirhan Silahtaroğlu, Orçun İstanbulluoğlu ve Aylin Kazancıoğlu katıldı.
Devamını oku

FIGIEFA Olağan Genel Kurulu Brüksel'de Gerçekleşti

FIGIEFA Olağan Genel Kurulu Brüksel'de Gerçekleşti
FIGIEFA Olağan Genel Kurulu 16-17 Ekim 2019 tarihleri arasında, Belçika'nın başkenti Brüksel'de toplandı. Tüm gün süren toplantıda OSS Derneği'ni temsilen FIGIEFA ve OSS Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Aslan hazır bulundu. FIGIEFA’nın Olağan Genel Kurul gündemini; araç içi verilere uzaktan erişim, siber güvenlik, motorlu taşıtlar blok muafiyeti yönetmeliği MV-BER'in iyileştirilmesi, AB Araç Türü Onay Mevzuatı ve FIGIEFA / AFCAR telematik faaliyetleri hakkında raporun tartışılması gibi konular oluşturdu.
Devamını oku

OSS Çalışma Grupları Yeniden Şekillendi

OSS Çalışma Grupları Yeniden Şekillendi
OSS Yönetim Kurulu, tüm üyelerin katılımı ve desteğiyle faaliyetlerine devam edebilmek adına Komite ve Çalışma Grubu yapılarında bir dizi değişikliğe gitti. Güçlü bir örgüt kültürü oluşturmak, derneğin misyon ve vizyonuna, hedeflerine uygun çalışmalar yapmak, ulusal ve uluslararası platformlarda ses getirecek projelere imza atmak, sektörde farkındalık yaratmak gibi önemli hedeflerle güncellenen 7 Çalışma Grubunun üyeleri belirlendi.
Devamını oku

Sigorta Çalışma Grubu’ndan Ziyaretler

Sigorta Çalışma Grubu Üyeleri Faaliyetlerine Hız Verdi
Sigorta Çalışma Grubu, 25 Temmuz 2019 tarihinde Aksigorta’nın ev sahipliğinde, olası işbirlikleri ve sektörü değerlendirmek amacıyla yapmış olduğu toplantının ardından, aynı gündemle 27 Ağustos 2019 tarihinde Anadolu Sigorta Yetkilileri ile de bir araya geldi.
Devamını oku

OSS Derneği Sektördeki Kadın İstihdamı ve Etkinliğini Gündemine Aldı

OSS Derneği Sektördeki Kadın İstihdamı ve Etkinliğini Gündemine Aldı
OSS, Otomotiv satış sonrası sektöründeki kadın çalışanların istihdamının ve etkinliğinin arttırılmasına yönelik faaliyetlerine hız verdi. Yeni dönemde Yönetim Temsilciliğini Zeynep Erfan’ın üstleneceği grup, gerçekleştireceği faaliyetleri değerlendirebilmek adına 29 Ağustos 2019 tarihinde  ön hazırlık toplantısı gerçekleştirdi.
Devamını oku

OSS, Türkiye’deki Dijital Takograf Uygulamaları ve Aksaklıklarını Kamyonum’a Anlattı

Digital Takograf Çalışma Grubu Kamyonum Dergisi Eylül Sayısında Yer  Aldı
Kamyonum Dergisi, Eylül sayısında Türkiye’deki dijital takograf uygulamalarını mercek altına aldı. OSS Derneği Başkanı Ziya Özalp ve Dijital Takograf Çalışma Grubu Başkanı Vahap Tan, “Türkiye’de takograf uygulaması, aksayan noktalar ve çözüm önerileri’’ konularında açıklamalarda bulundu.
Devamını oku

OSS Derneği, 182 üyeye ulaştı

OSS Derneği, 12 Kasım 2019 itibari ile 182 üyeye ulaştı. Aramıza yeni katılan üyelerimizi tebrik ediyoruz. Tüm üyelerimiz ile ilgili detaylara web sitemizdeki üyeler bölümünden ulaşabilirsiniz.

Aramıza katılan son üyelerimiz:

A.Şen Otomotiv Yed. Par. San. ve Tic. Ltd. Şti. 
Adlığ Otomotiv İletişim ve Bilişim Hizm. San. ve Tic. Ltd. Şti.
ANS Buji Otom. San. Tic. Ltd. Şti.
Fordsan Motorlu Araçlar Oto Yedek Parça İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti.
King Motor Yatakları San. ve Tic. Ltd. Şti. 
Mest Otomotiv İth. İhr. ve Paz. Ltd. Şti.
NTN-SNR Roulements
Roks Otomotiv Yapı San. ve Tic. Ltd. Şti.
Süper Keçe Otomotiv İth. İhr. San. ve Tic. A.Ş.
Üyelerimiz

Basında OSS

Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS), birçok basın kuruluşu tarafından ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. OSS'nin sektöre kattığı değer ve çalışmalar noktasında basında yer alan haberlerimize web sitemizden ulaşabilirsiniz.
Basın Yansımaları

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği’nin tüm çalışmalarını ve sektörle ilgili güncel gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz. 
Sosyal Medya Hesaplarımız:
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
OSS Derneğine Üye olmak için tıklayınız
OTOMOTİV SATIŞ SONRASI ÜRÜN VE HİZMETLERİ DERNEĞİ
Barbaros Mah. Halk Cad. Palladium Ofis ve Rezidans Binası 8/A KAT :2 ATAŞEHİR /İSTANBUL Posta kodu :34746
Tel: +90 (216) 663 61 05 Fax: +90 (216) 663 61 00 E-mail: info@oss.org.tr
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Bu bülteni, e-posta adresiniz ile OTOMOTİV SATIŞ SONRASI ÜRÜN VE HİZMETLERİ DERNEĞİ (OSS)  veri tabanında kayıtlı olduğunuz için almaktasınız. Üyelik bilgilerinizi güncellemek veya üyelikten ayrılmak için info@oss.org.tr adresine e-posta göndermenizi rica ederiz.