Eğer e-posta içerisinde yer alan görselleri göremiyorsanız buraya tıklayınız
 

OSS, IBIS Türkiye Konferansı'nda Sektör Temsilcileri ile Buluştu

OSS, IBIS Türkiye Konferansı'nda Sektör Temsilcileri ile Buluştu
Her yıl otomotiv dünyasından üst düzey temsilcileri ağırlayan Türk Hasar Tamiri Sektörü’nün önemli konferansı IBIS Türkiye (International Bodyshop Industry Symposium), 30 Ekim 2018 tarihinde İstanbul’da gerçekleşti. OSS Başkanı Rıza Şahin, konferans kapsamında “Otomotiv Satış Sonrası Pazarına Genel Bakış” başlıklı bir sunum yaptı. 
Devamını oku

Automechanika Frankfurt'ta OSS Rüzgarı

Automechanika Frankfurt'ta OSS Rüzgarı
OSS, otomotiv satış sonrası pazarının en önemli buluşma noktası olan Automechanika Frankfurt’ta yerini aldı. Dernek, 40’a yakın üyesinin katılımcısı olduğu fuar kapsamında hayata geçirdiği OSS Tulip Lounge’da dört gün boyunca 350'yi aşkın kişiyi ağırladı. 
Devamını oku

FIGIEFA Üyeleri Genel Kurulda Bir Araya Geldi

Figiefa Üyeleri Genel Kurulda Bir Araya Geldi
Avrupa'daki otomotiv satış sonrası derneklerinin çatı oluşumu FIGIEFA'nın 2018 yılındaki son Genel Kurulu, 25.10.2018 Perşembe günü Brüksel'deki FIGIEFA merkezinde gerçekleşti. Telematik, ADU, tamir hakkı ve otonom araçlarda satış sonrası rekabetin görüşüldüğü Genel Kurul'a OSS Derneği'ni temsilen, OSS ve FIGIEFA Yönetim Kurulu üyesi Serdar ASLAN katıldı.
Devamını oku

OSS, FIGIEFA Bülteni Yayınladı

OSS, FIGIEFA Bülteni Yayınladı
Avrupa’da araç yedek parça, servis ve onarım için piyasadaki serbest ticaret ve etkili rekabeti korumayı amaçlayan FIGIEFA’nın üyesi olan OSS, FIGIEFA toplantılarının sonuçlarını ilk kez Eylül ayında bir rapor haline getirdi ve üyeleriyle bu raporu paylaştı. FIGIEFA Yönetim Kurulu üyesi Serdar Aslan’ın destekleriyle hazırlanan raporla; üyeler FIGIEFA karar ve kavramlarına hâkim olma olanağını elde etti. Yayımlanan bu rapor üyeler tarafından büyük ilgi gördü.
Devamını oku

Çalışma Grupları Toplantıları Devam Ediyor

Çalışma Grupları Toplantıları Devam Ediyor
Yıl sonuna kadar gerçekleşecek etkinlikleri gözden geçirmek ve 2019'un ön hazırlıklarını görüşmek amacıyla Komiteler ve komitelere bağlı Çalışma Grupları'nın toplantıları tüm hızıyla devam ediyor.
Devamını oku

OSS Üyeleri İletişim Teknikleri Eğitiminde Buluştu

OSS Üyeleri İletişim Teknikleri Eğitiminde Buluştu
İtalya’nın en büyük markalarının CEO’larına, önde gelen politikacılara, hükümet birimlerine, uluslararası bankalara ve kuruluşlara “çok kültürlü ortamlarda iletişim teknikleri”, “vücut dili” ve “liderlik” dersleri veren Alberto Castelvecchi, 31 Ekim-2 Kasım 2018 tarihlerinde Autopromotec sponsorluğunda gerçekleşen ‘’Otomotiv Sektöründe Uluslararası Başarı İçin İletişim Teknikleri’’ konulu eğitim  seminerlerinde satış sonrası pazarının temsilcileriyle buluştu.
Devamını oku

İşletmelerde Risk Yönetimi ve Bütçeleme Eğitimi

İşletmelerde Risk Yönetimi ve Bütçeleme Eğitimi
OSS Eğitim Komitesi, üyelerine ve sektöre fayda sağlayacak eğitimlerine bir yenisini daha ekliyor. Son dönemde yaşanan çalkantılı ekonomik sürecin iyi yönetilmesini sağlamak amacıyla 20 Kasım 2018 tarihinde Sheraton Grand İstanbul Ataşehir’de saat 10.00-16.00 arasında “İşletmelerde Risk Yönetimi ve Bütçeleme” konulu eğitim düzenliyor. ''Şirketlerin temel risk faktörleri'', ''Dünyada ve Türkiye'de krizler ve kriz yönetimi'','' faiz, enflasyon ve döviz ilişkisi'', ''bütçe hazırlama'' gibi bir çok ilginç ana başlıktan oluşan ve  Burak Bilgici tarafından verilecek eğitim, OSS üyesi olmayan firmaların katılımına da açık olacak.
Devamını Oku

19 Aralık OSS Yıl Sonu Buluşması’nın Konuğu Prof. Dr. Özgür Demirtaş

19 Aralık OSS Yıl Sonu Buluşması’nın Konuğu Prof. Dr. Özgür Demirtaş
OSS, 19 Aralık 2018’de üyelerine yönelik yeni bir etkinlik planlıyor. Türkiye’nin önemli ekonomistlerinden Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın konuşmacı olarak katılacağı ve MOTUL firmasının desteği ile gerçekleşecek olan etkinlikte; üyeler sektörü ve ekonomiyi farklı bir bakış açısı ile ele alacak. Etkinlikle ilgili detaylar ilerleyen günlerde üyeler ile paylaşılacak.
Devamını Oku

OSS, 151 Üyeye Ulaştı

Üyeler
OSS Derneği, 6 Kasım 2018 itibari ile 151 üyeye ulaştı.

Aramıza yeni katılan üyelerimizi tebrik ediyoruz. Tüm üyelerimiz ile ilgili detaylara web sitemizdeki üyeler bölümünden ulaşabilirsiniz.

Aramıza katılan son üyelerimiz:

Fuat Oto Yedek Parça San. ve Tic. Ltd. Şti. 

Himpeks Pazarlama Dış Tic. Ltd. Şti.
Hobi Egzoz Yedek Parça San. ve Tic. Ltd. Şti.

İkiler Otomotiv Filtre İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şti.

Kolaş Motor A.Ş.

Neko Otomotiv Ltd. Şti.

Organo Kimya San. ve Tic. A.Ş.

Seyir Mobil A.Ş.

Skopar Otomotiv Yedek Parça Tic. ve San. A.Ş.

Şampiyon Filtre Pazarlama Tic. ve San. A.Ş.

TAG Grup Otomotiv San. Dış. Tic. Ltd. Şti.

Türkyılmaz Motorlu Araçlar Nak. Turz. İnş. İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti.

VAG Otomotiv San. ve Tic. A.Ş.

 
Üyelerimiz

Basında OSS

Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS), birçok basın kuruluşu tarafından ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. OSS'nin sektöre kattığı değer ve çalışmalar noktasında basında yer alan haberlerimize web sitemizden ulaşabilirsiniz.
Basın Yansımaları

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği’nin tüm çalışmalarını ve sektörle ilgili güncel gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz. 
Sosyal Medya Hesaplarımız:
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
OSS Üyeler
OTOMOTİV SATIŞ SONRASI ÜRÜN VE HİZMETLERİ DERNEĞİ
Barbaros Mah. Halk Cad. Palladium Ofis ve Rezidans Binası 8/A KAT :2 ATAŞEHİR /İSTANBUL Posta kodu :34746
Tel: +90 (216) 663 61 05 Fax: +90 (216) 663 61 00 E-mail: info@oss.org.tr
Bu bülteni, e-posta adresiniz ile OTOMOTİV SATIŞ SONRASI ÜRÜN VE HİZMETLERİ DERNEĞİ (OSS)  veri tabanında kayıtlı olduğunuz için almaktasınız. Üyelik bilgilerinizi güncellemek veya üyelikten ayrılmak için info@oss.org.tr adresine e-posta göndermenizi rica ederiz.