Eğer e-posta içerisinde yer alan görselleri göremiyorsanız buraya tıklayınız
 

OSS Üyeleri Online Yıl Sonu Buluşmasında Bir Araya Geldi

OSS Üyeleri Online Yıl Sonu Buluşmasında  Bir Araya Geldi
Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği’nin (OSS) düzenlediği yıl sonu buluşmasında dernek üyeleri ve sektörün önde gelen temsilcileri online ortamda bir araya geldi. 25 Aralık 2020 tarihinde “Geleceğe hazır mıyız?” temasıyla gerçekleştirilen geleneksel yıl sonu buluşmasını 250’yi aşkın üye ve sektör temsilcisi takip etti. Etkinlikte OSS’nin üyeleri ile gerçekleştirdiği Mentimeter Anketi ile 2020 yıl değerlendirmesi 2021 yılı beklentileri açıklandı. Online buluşmada ayrıca OSS Derneği’nin KAGİDER ile yürüttüğü  Sosyal Sorumluluk Projesi  ‘’İş’te Balans’’ da tanıtıldı. 
Devamını oku

OSS Üyelerinden 2020 Değerlendirmesi & 2021 Öngörüleri

OSS Üyelerinden 2020 Değerlendirmesi & 2021 Öngörüleri
Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS), geride bıraktığımız 2020 yılını ve 2021 yılı öngörülerini, üyelerine yönelik düzenlediği online  anket çalışmasıyla değerlendirdi. Üyeler, kendilerine yöneltilen sorulara verdikleri eş zamanlı yanıtlarla geçtiğimiz yıl etkilendikleri sosyo-ekonomik faktörleri ve geleceğe yönelik hedeflenen hazırlıklarını gözler önüne serdi.
Devamını oku

OSS-KAGİDER İş Birliğiyle “İŞ’TE BALANS” Projesi

OSS-KAGİDER İş Birliğiyle “İŞ’TE BALANS” Projesi
OSS Derneği, 2021 yılı itibariyle hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesinin tanıtımını 25 Aralık 2020 tarihinde gerçekleşen online yıl sonu buluşmasında yaptı. ‘’İş’te Balans’’ projesinin tanıtımında, otomotiv satış sonrası sektöründeki genç kadınların meslek seçim sürecinde farkındalık yaratarak öncelikle sektörde kadın istihdamının arttırılmasının hedeflendiği vurgulandı.
Devamını oku

OSS Penceresinden 2020 Yılı Değerlendirmesi

Başkandan 2020 Yılı Değerlendirmesi
Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Özalp, 2020 yılını, sektörel ve OSS Derneği’nin çalışmaları nezdinde değerlendirdi.
Devamını oku

OSS & TSE Çalıştayı Gerçekleştirildi

OSS & TSE Çalıştayı
OSS Yasal düzenlemeler Çalışma Grubu’nun organize ettiği, OSS & TSE Çalıştayı geniş katılım ile 21 Ekim 2020 tarihinde online olarak gerçekleşti.
TSE süreçleri ile ilgili sorun ve önerilerin değerlendirildiği etkinliğe, TSE Genel Sekreter Yardımcısı H. Alper Türedi, OSS Yönetim Kurulu ve Yasal Düzenlemeler Çalışma Grubu Üyesi Emirhan Silahtaroğlu, TSE Marmara Bölge Koordinatörlüğü İthalat Grup Başkanı Ayfer Aydın ve TSE Gebze Elektroteknik Laboratuvar Müdürü Dr. Güvenir Kaan Esen konuşmacı olarak katıldı.
Devamını oku

Dijital Çağda Marka Yönetimi Webinarı Büyük İlgi Gördü

Dijital Çağda Marka Yönetimi Webinarı Büyük İlgi Gördü
OSS Derneği Eğitim Çalışma Grubu tarafından düzenlenen “Dijital Çağda Marka Yönetimi” konulu webinar, Pazarlama ve İletişim Profesyoneli/İstanbul Aydın Üni. Öğr. Gör. Hüseyin Sayın’ın ve üyelerin katılımıyla 27 Kasım 2020 tarihinde gerçekleşti. 
Devamını oku

Kasım Ayı Sektörel Değerlendirme Anketi Sonuçları Yayınlandı

Kasım Ayı Sektörel Değerlendirme Anketi Sonuçları Yayınlandı
Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS), Kasım ayı içerisinde sektörümüzdeki gelişmeleri ve önümüzdeki süreçteki beklentilerini değerlendirdiği Kasım ayı anketinin sonuçlarını açıkladı. 
Anket Raporunu Görüntüle

OSS Derneği Gerçekleştirdiği Anketlerle Sektöre Işık Tutmaya Devam Ediyor

OSS Derneği Gerçekleştirdiği Anketlerle Sektöre Işık Tutmaya Devam Ediyor
Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS), COVID-19 süreciyle birlikte sektördeki güncel verileri paylaşmak üzere hazırladığı anket çalışmasının Ekim ayına ait sonuçlarını açıkladı.
Devamını oku

OSS Derneği Başkanı Ziya Özalp ST Endüstri Radyo Kanalı’na Konuştu

OSS Derneği Başkanı Ziya Özalp ST Endüstri Radyo Kanalı’na Konuştu
OSS Derneği Başkanı Ziya Özalp, 5 Aralık 2020 tarihinde ST Endüstri Radyo  kanalında Ahmet Said Özen’in sunduğu “Otomotiv Dünyası’” yayınına konuk oldu.Özalp,  programda; otomotiv satış sonrası pazarının nabzını tutabilmek adına OSS Üyeleri ile yapılan, Ekim Ayı Sektörel Değerlendirme Anketi’nin sonuçlarını değerlendirdi.
Yayını Görüntüle

OSS Derneği, 202 üyeye ulaştı

2020 yılında, sektörümüzün önde gelen 18 firması daha OSS ailesine katıldı. Böylelikle 2020 yılı sonunda OSS 202 üye sayısına ulaştı. Aramıza yeni katılan üyelerimizi tebrik ediyoruz. Tüm üyelerimiz ile ilgili detaylara web sitemizdeki Üyeler ve Katılımcı Üyeler bölümünden ulaşabilirsiniz.
Üyelerimiz

Basında OSS

Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS), birçok basın kuruluşu tarafından ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. OSS'nin sektöre kattığı değer ve çalışmalar noktasında basında yer alan haberlerimize web sitemizden ulaşabilirsiniz.
Basın Yansımaları

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!


Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği’nin tüm çalışmalarını ve sektörle ilgili güncel gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz. 
Sosyal Medya Hesaplarımız:
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
OSS Derneğine Üye olmak için tıklayınız
OSS Derneğinin Katılımcı Üyesi olmak için tıklayınız
OTOMOTİV SATIŞ SONRASI ÜRÜN VE HİZMETLERİ DERNEĞİ
Barbaros Mah. Halk Cad. Palladium Ofis ve Rezidans Binası 8/A KAT :2 ATAŞEHİR /İSTANBUL Posta kodu :34746
Tel: +90 (216) 663 61 05 Fax: +90 (216) 663 61 00 E-mail: info@oss.org.tr
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Bu bülteni, e-posta adresiniz ile OTOMOTİV SATIŞ SONRASI ÜRÜN VE HİZMETLERİ DERNEĞİ (OSS)  veri tabanında kayıtlı olduğunuz için almaktasınız. Üyelik bilgilerinizi güncellemek veya üyelikten ayrılmak için info@oss.org.tr adresine e-posta göndermenizi rica ederiz.